Ανιχν. σφάλμ. τροφ.

Τα προβλήματα από τη δυσλειτουργία της αντλίας είναι διαφόρων ειδών και αναλύονται όπως και οι τρόποι αντιμετώπισής τους στο συνοδευτικό εγχειρίδιο. Υπάρχουν όμως και σφάλματα που είναι ατεκμηρίωτα και οδηγούν στην επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη με πιθανότερη διέξοδο τον τεχνικό έλεγχο της αντλίας και ενδεχομένως την αντικατάστασή της.

Ένα παράδειγμα μηνύματος λάθους το οποία δεν αναφέρεται πουθενά είναι το «Ανιχν. σφάλμ. τροφοδοσίας» το οποίο από την πρώτη του εμφάνιση έχει συχνότητα εμφάνισης κάθε 4 ώρες ! Μια έρευνα στο ίντερνετ δεν δίνει κάτι παραπάνω παρά μόνο κάποιες σκόρπιες αναφορές εμφάνισης αλλά καμιά ιδέα του πως θα μπορούσε να διορθωθεί !

Σε περίπτωση εμφάνισής του ακολουθούμε τη διαδικασία :

  1. Βγάζουμε την μπαταρία ΑΑ από την αντλία.
  2. Μετά από τις ειδοποιήσεις για τοποθέτηση μπαταρίας και αλλαγή της ανά 10′, η αντλία θα κλείσει. Την αφήνουμε για 5′ και
  3. Τοποθετούμε την ΑΑ μπαταρία πάλι, η αντλία θα ανοίξει και ρυθμίζουμε ώρα και ημερομηνία. Οι ρυθμίσεις παραμένουν και η αντλία είναι έτοιμη να συνεχίσει όπως πριν την εμφάνιση του μηνύματος.
Οι ενέργειες που περιγράφονται προέρχονται από προσωπική εμπειρία και χρήση και δεν έχουν σε καμιά περίπτωση την έγκριση της Medtronic.